Cheque voor 'Het Vergeten Kind' van Inner Wheel

16-10-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN -Inner Wheel Vlaardingen maakt deel uit van een wereldwijde organisatie, die zich naast het bevorderen van vriendschap, ook inzet voor anderen. Door het organiseren van diverse activiteiten (onder andere een  wijnproeverij en een parelbingo) wordt er geld bijeengebracht. De opbrengst gaat ieder jaar naar een wisselend goed doel. Afgelopen clubjaar was dit Stichting Het Vergeten Kind.

Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. In overleg met de Stichting, werd een lokale bestemming gevonden in Stichting Elckerlyc. Elckerlyc bied ondersteuning aan mensen die tijdelijk niet zelfredzaam zijn. Ze bieden verschillende vormen van opvang en begeleiding (crisisopvang, huiselijk geweld, begeleid wonen). Daarbij spelen kinderen een belangrijke rol, vandaar de link met Het Vergeten Kind.

Afgelopen dinsdag 9 oktober nam de directeur van Stichting Elckerlyc, Angelina Franken, een cheque in ontvangst van € 3.000,00. Het komende jaar hebben de leden van Inner Wheel Vlaardingen, gekozen voor Ipse de Bruggen, dé specialist voor kinderen met een verstandelijke beperking en hun ouders.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date