Categorieën

Service

De Burger Meester komt naar je toe !

De Burger Meester komt naar je toe !
Nieuws

De Burger Meester komt naar je toe !

  • Redactie
  • 08-09-2015
  • Nieuws
De Burger Meester komt naar je toe !

VLAARDINGEN – Eerder stond hij voor de deuren van b-creative! aan de Schiedamseweg en nu op de binnenplaats van het oude Stadhuis: de Burger Meestercaravan. Die caravan komt straks op het pop-up Stadsplein te staan. Het is de bedoeling dat er op verschillende dagen vanaf 12 september t/m 21 oktober in de wijken en bij scholen een pop-up Stadsplein komt. De gemeente Vlaardingen nodigt je uit om daar je meningen en ideeën over de toekomst van Vlaardingen te geven.

Het eerste Stadsplein is van 12.00 tot 16.00 uur op zaterdag 12 september bij De Lijndraaier, tegenover de Touwbaan aan de Baanstraat. Daar is dan ook een vrijwilligersmarkt en het bruist die dag in het centrum vanwege Open Monumentendag. Genoeg reden dus om even langs te komen.

De creatievelingen van b-creative!, die hard werken aan de campagne voor De Burger Meester, hebben de caravan een make-over gegeven in de stijl van De Burger Meester. De caravan is eigenlijk eigendom van Omroep Vlaardingen. De omroep heeft de rijdende huiskamer van 4 bij 2,5 meter pas gekocht van Vlaardinger Arie Ouwendijk en leent de caravan deze maanden uit aan De Burger Meester.

Heb je een tip of suggestie voor een locatie waar een Stadsplein kan komen? Neem contact op via [email protected] of bel met (010) 248 4000 en vraag naar het projectteam Stadsagenda.