Doe mee met de fototentoonstelling maart Geuzenmaand!

12-12-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – De fototentoonstelling in het kader van maart Geuzenmaand 2020 is inmiddels al jaren een traditie. Aanstaande keer wordt deze gehouden in de Windwijzer aan de Schiedamseweg 95, van 6 maart tot en met 17 april 2020.

Traditie is ook dat deze wordt samengesteld uit foto’s die u als lezer/fotograaf gemaakt hebt. Tenslotte wordt er niet gekeken of u amateur of professional bent, en is het ook geen wedstrijd. Kortom, stuur een foto in voor de tentoonstelling Maart Geuzenmaand 2020!

Tijdens de Geuzenmaand wordt elk jaar stilgestaan bij het gedachtegoed van de Geuzen. Daar hoort voor de tentoonstelling een thema bij en in 2020 is dat "Den juisten tijd". Denk hierbij aan een verband met mensenrechten, vrouwenkracht, palet van verzet, kind van het verzet.

De laureaat is nog niet bekend, maar het thema is breed, dus denk rustig na en maak een werk voor de tentoonstelling, of duik in je archieven om een foto te selecteren. Stuur, als je een keus hebt gemaakt uit je werk, een digitale foto met naamsvermelding naar beaty1@gmail.com  Denk er hierbij wel aan de foto in een goede kwaliteit aan te leveren

De werken die geselecteerd worden voor de tentoonstelling worden geprint op een formaat van 30 x 40 cm, staand of liggend.

Deadline van insturen: 26 januari 2020.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date