Meewerken aan ontwerpen Touwbaan Museumkwartier?

07-02-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Wilt u meedenken en mee ontwerpen aan het voorlopige ontwerp voor een deel van de Touwbaan? Momenteel werkt een aannemingsbedrijf aan het Rijksmonument de Touwbaan aan de Vetteoordskade/ Steenplaats in het Museumkwartier. Dit zijn werkzaamheden om de historische waarden van het monument zo goed als mogelijk te beschermen en verdere instorting te voorkomen.

Nu deze werkzaamheden in uitvoering zijn, wil de gemeente met geïnteresseerden uit de buurt, de Historische Vereniging Vlaardingen en de architecten van Van Roosmalen Van Gessel een vervolgaanpak opstarten. Met als doel een voorlopig ontwerp te maken voor het deel van de Touwbaan aan de Vetteoordskade richting de Parallelweg. Dit ontwerp wordt voorgelegd aan het college van B&W. Wilt u ook meedenken en mee ontwerpen dan kunt u zich aanmelden via het digitale aanmeldformulier

De architecten van Van Roosmalen Van Gessel zijn de makers van het Masterplan voor VOP Oost. Aan de hand van onder andere dit Masterplan zijn grote delen van de Touwbaan al opgeknapt. Dit Masterplan krijgt u na aanmelding toegestuurd via Wetransfer.

Gerelateerd
Reacties