Ook Vlaardingen heeft nu een vrijwilligersapp

06-03-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 5 maart lanceerde wethouder Buurten en Participatie Hans Versluijs de Vlaardingse VrijwilligersApp. Het Servicepunt Vrijwilligers van de gemeente Vlaardingen ontwikkelde een speciale vrijwilligersapplicatie voor de smartphone. In navolging van enkele grote steden als Amsterdam en Utrecht loopt Vlaardingen daarmee voorop in hoe ze vrijwilligers koppelt aan klussen en vice versa.

Met deze Vlaardingse VrijwilligersApp kunnen niet alleen al actieve vrijwilligers maar ook alle andere Vlaardingers eenvoudig op zoek naar vrijwilligerswerk. Een nieuwe service is de Klussenbank. Hierin kunnen Vlaardingers op zoek  naar een incidentele vrijwilligersklus maar ook zelf een incidentele klus plaatsen. Ziet men dus een vacature of klus die aanspreekt, dan kan men hier direct via de app op reageren. In de app staat ook het actuele gratis cursusaanbod voor vrijwilligers. Aanmelden voor een cursus kan uiteraard ook via de app. Verder blijft men met de VrijwilligersApp altijd op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en acties van het Servicepunt Vrijwilligers.

De Vlaardingse VrijwilligersApp bekijken? Download hem nu uit de Appstore voor IOS of Playstore voor een Android smartphone.

Meer informatie over vrijwilligerswerk in Vlaardingen vindt u hierGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date