Oproep: Kom in actie voor Het Glazen Huis !

13-11-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Op 11 en 12 december organiseren jongeren uit Vlaardingen het Glazen Huis Vlaardingen: een non-stop TV uitzending van 24 uur bomvol lekkere muziek en hilarische challenges, waarin geld ingezameld wordt voor Serious Request.  De jongeren van het Glazen Huis dagen iedereen in Vlaardingen uit om in actie te komen, en heel in het bijzonder met uw hele vereniging. U kunt bijvoorbeeld het volgende doen:

Bedenk een actie die u in de periode voor 11 en 12 december kan uitvoeren

  • Bedenk een leuke actie, waarmee u zoveel mogelijk geld ophaalt
  • Indien mogelijk, film uw actie. Stuur uw filmpje dan voor 10 december naar info@glazenhuisvlaardingen.nl
  • Kom op 11 en 12 december met zoveel mogelijk mensen het geld brengen. Zorg dat u uiterlijk zaterdag 12 december om 15:00 uw donatie heeft ingeleverd. 16:00 is de TV uitzending afgelopen en rond 17:00 maken ze het eindbedrag bekend.
  • Ze houden een kort interview waarin u kort iets kunt vertellen over uw vereniging. Indien u een filmpje heeft gemaakt toont de organisatie dit in de uitzending na afloop van het interview.

 

Bedenk een actie die u live in de TV uitzending op 11 en 12 december kan uitvoeren

  • Bedenk een leuke actie die u tijdens de 24 uur durende live TV show kan uitvoeren.
  • Stel de organisatie van te voren op de hoogte van uw actie door een mailtje te sturen naar info@glazenhuisvlaardingen.nl , dan komen zij met een straatteam uw actie filmen.
  • Zorg dat de actie voor zaterdag 12 december om 15:00 uur is afgelopen, dan heeft u nog voldoende tijd om het geld in te leveren voor het einde. (16:00 is de TV uitzending afgelopen en rond 17:00 maken ze het eindbedrag bekend)
  • Bij het inleveren houdt de organisatie een kort interview waarin u kort iets kunt vertellen over uw vereniging.

 

Samen met de jongeren van het Glazen Huis hopen wij dat iedereen in Vlaardingen de komende weken in actie komt! Als u nog vragen heeft dan kunt u op de website van het Glazen Huis Vlaardingen  meer informatie lezen. U kunt ook een mailtje sturen naar info@glazenhuisvlaardingen.nl

Gerelateerd