Reclamebureau The MindOffice: een collectief van specialisten

28-07-2017 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - Het kleine reclamebureau aan de Westhavenkade 46 is zo klein niet meer. The MindOffice is namelijk uitgegroeid tot een collectief van specialisten! Vijf Vlaardingse experts op het gebied van design, development, videoproductie, online marketing en copywriting werken sinds enkele maanden onder één dak aan waanzinnige totaalprojecten. Tel daar de junior designers en developers bij op, en je hebt een reclameteam waar je werkelijk alle kanten mee op kunt!

De switch naar een collectief heeft alleen maar voordelen. We kunnen grootser uitpakken, alle mogelijkheden die de reclamewereld anno 2017 te bieden heeft benutten en ons focussen op mooie totaalprojecten, waarbij alle disciplines samenkomen. Oftewel: we zullen onze klanten, van MKB tot multinational, nog breder, beter en creatiever van dienst zijn!

En wie vormen tegenwoordig dan de harde MindOffice-kern? Om te beginnen natuurlijk de bekende gezichten: Michel van Velzen (art director), Dimar van Overdijk (lead developer) en Britt Planken (tekstschrijver). Drie ondernemers die maar wat trots zijn dat Frank de Hek en Dirk Jan Verkuil zijn aangesloten bij The MindOffice! Frank is een strategische online marketeer. Meer omzet via internet, meer bezoekers op uw website of uw merk online versterken? Hij gaat er graag mee aan de slag. Dirk Jan is onze audiovisuele man. Hij weet als geen ander hoe een spraakmakende videoproductie kan bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Natuurlijk kunnen wij als reclamemensen deze positieve verandering niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Deze stap heeft onze ambities gevoed, creativiteit een boost gegeven en visie verscherpt. Dit alles zullen wij na de zomer aan u presenteren in de vorm van een nieuwe visuele identiteit én website, waar wij uiteraard allemaal op onze eigen manier ons steentje aan bijdragen.

Nu al benieuwd wat voor moois uit ons collectief kan voortkomen? Lees dan onze blog over het project voor Bundelz van Nationale-Nederlanden, de reclamecampagne die nationale media-aandacht kreeg!