Categorieën

Service

Veiligheid voorop bij t Palet

Veiligheid voorop bij t Palet
Onderwijs

Veiligheid voorop bij t Palet

  • Redactie
  • 28-01-2015
  • Onderwijs
Veiligheid voorop bij t Palet
VLAARDINGEN - Bij Integraal Kind Centrum ’t Palet staan twee gloednieuwe verkeersborden die je nergens anders aantreft. De twee borden zijn ontworpen door leerlingen en het resultaat van een wedstrijd op deze basisschool.

De afgelopen tijd is er op ’t Palet een campagne gehouden over verkeersveiligheid, gericht op leerlingen en hun ouders. Met het kort geleden betrekken van het nieuwe schoolgebouw werd ook opgemerkt dat de ruimte rond de school iets kleiner geworden was. Het halen en brengen met de auto door de ouders van hun kinderen leverde daardoor soms meer risico’s op en met de nieuwe verkeersborden wordt daar nu aandacht voor gevraagd. ,,Fietsen in de stalling’’ en ,,Auto’s in de vakken’’ staat er op de ‘onderborden’.

Wethouder van verkeer Ruud van Harten onthulde vandaag de twee borden op feestelijke wijze onder het toeziend oog van de kinderen van ’t Palet en met hulp van één van de ‘juffen’. De leerlingen die samen het winnende ontwerp bedacht hadden kregen daarbij ook nog eens een prijs uitgereikt.