Politici moeten aan de bak in Talk of the Town

23-02-2018 Politiek Redactie

Fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - De lokale talkshow Talk of the Town komt met een speciale editie. Binnenkort mogen we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Om de kiezer verder op weg te helpen organiseert het team van Talk of the Town een speciale verkiezingseditie van de talkshow in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Op vrijdag 16 maart is het aan de lijsttrekkers én de jongste kandidaten van alle deelnemende partijen in Vlaardingen om de kiezer voor zich te winnen.

“Alweer een debat?!” Wij horen het u denken. Maar dat gaat bij Talk of the Town altijd nét even anders. Host Tjerk van der Ende voelt de politici aan de tand door middel van ‘politieke spelletjes’ – orginele opdrachten en gespreksvormen zoals bijvoorbeeld het Rad van Fortuin en de Blind Date. Aan de hand van deze spelletjes worden bekende politieke ziektes uit de weggeruimd. Zo barsten de partijen van de plannen en ideeën waar geld geïnvesteerd moet worden, maar dat geld moet ook ergens vandaan komen. Verder wordt bijvoorbeeld ook het luisterend vermogen van politici getest en worden de politici uitgedaagd bepaalde standpunten uit te leggen zonder de steeds weer terugkerende begrippen te noemen.

De politici moeten dus aan de bak. Kunt u nog wel een advies gebruiken en wilt u de lokale politici eens een keer écht uitgedaagd zien worden? U bent van harte welkom op vrijdag 16 maart om 20:00 uur in de Stadsgehoorzaal. De toegang is gratis, maar reserveer wel een stoel aan de kassa of via de website van de Stadsgehoorzaal.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date