Tijd voor verandering! Ook in Vlaardingen

12-12-2017 Politiek Advertorial

VLAARDINGEN - Op maandag 4 december hebben de leden van GroenLinks Vlaardingen met elkaar het verkiezingsprogramma vastgesteld. Ze kozen voor een beknopt programma van 7 pagina’s met concrete voorstellen die van Vlaardingen een sociale, groene en open gemeente maken. Op de nieuwjaarsreceptie van 9 januari zal lijsttrekker Lianne van Kalken het GroenLinks verkiezingsprogramma presenteren.

Daarnaast hebben de leden besloten vaker bij elkaar te komen om thema’s verder uit te diepen. Twee keer per jaar zal het bestuur van GroenLinks Vlaardingen hiervoor met een notitie komen in samenwerking met de fractie. De snelle dynamiek in de samenleving maakt dat een statisch spoorboekje met ons programma voor vier jaar niet meer voldoet. “We gaan vaker met de leden en de sympathisanten van GroenLinks in debat om te bepalen waar we staan. Dit zullen vaak spannende debatten zijn over de actualiteit. Dit hoort bij de democratische vernieuwing waar we als partij voor staan” aldus Lianne van Kalken.

De programma commissie - bestaande uit Paul van Vugt, Kees Clement, Ingrid Ooms, Cora Laan, Jochem van Abel en Maurice van Beers - presenteerden het programma waarna er een zeer positieve en vruchtbare discussie plaatsvond om het programma verder aan te scherpen en uiteindelijk aan te nemen. De definitieve versie wordt nu klaargemaakt voor publicatie.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date