Ed Shew-a-Tjon Nederlands kampioen verspringen

03-02-2019 Sport Redactie

ATLETIEK - Tijdens de tweede dag van het NK masters in Apeldoorn, is Ed Shew-a-Tjon van AV Fortuna Nederlands kampioen geworden op het verspringen bij de mannen 55+. In zijn eerste poging kwam hij meteen tot zijn verste afstand met 4.96 meter. Hiermee zetten hij zijn concurrenten op een onoverbrugbare afstand van ruim een halve meter! 
 
Twee sprint records voor Robin Hassing 
Tijdens de sprint driekamp bij ARV Ilion in Zoetermeer, heeft Robin Hassing twee clubrecords verbeterd. Op de 40 meter verbeterde ze met 5.87s het oude clubrecord van Dinah Booy (Heinsbroek) uit 1975 en Yvonne Smits (1977) dat op 5.7s handtijd stond. Op de 50 meter verbeterde ze haar eigen record van 7.11s naar 7.04s. 
 
Clubrecord 60m horden voor Jorris Tammes 
Tijdens de indoorwedstrijd in Naaldwijk vrijdagavond 1 februari, heeft Joris Tammes het clubrecord op de 60 meter horden verbeterd. De eerstejaars C kwam tot een tijd van 9.21s en was daarmee 0.02s sneller dan het oude record van Jaap van Zevenbergen en Valentijn Keijzer. Voor Valentijn was het extra zuur, want hij werd in dezelfde race gediskwalificeerd.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date