Categorieën

Service

Jeugd CWO stoomt door naar hoofdselectie

Jeugd CWO stoomt door naar hoofdselectie
Sport

Jeugd CWO stoomt door naar hoofdselectie

  • Redactie
  • 28-06-2016
  • Sport
Jeugd CWO stoomt door naar hoofdselectie
VOETBAL - Voetbalvereniging CWO heeft de afgelopen jaren een aantal mooie stappen voorwaarts gemaakt. Het ledenbestand van de Vlaardingse voetbalclub groeit, er is met ING een aansprekende hoofsponsor aangetrokken én er zijn goede jeugdtrainers aangesteld die moeten zorgen voor doorstroom van eigen opgeleide spelers naar de hoofdmacht van CWO. De jeugdopleiding van CWO levert ditmaal de spelers Koen van Dongen, Lars Kolsteren en Jasper Kooij af bij de hoofdselectie.

Meerdere van de CWO jeugdtrainers spelen zelf in de hoofdselectie en komend seizoen zal zelfs Dalian Maatsen, prof bij FC Den Bosch, toetreden tot de groep van jeugdtrainers. Dit zijn overigens slechts een aantal van de positieve ontwikkelingen die op dit moment plaatsvinden bij de Vlaardingse club.

Ook hoofdtrainer, Francisco Roque da Silva, is van mening dat het erg belangrijk voor de club is dat er eigen opgeleide spelers doorstromen. Er zijn in Vlaardingen en Schiedam immers maar weinig op zaterdag spelende voetbalclubs, die én een goede jeugdopleiding hebben én een eerste elftal dat op een aantrekkelijk niveau voetbalt. Dat voordeel heeft CWO wel! Tezamen met het prachtige complex, de goede faciliteiten en gezellige sfeer, maakt dit van CWO een aantrekkelijke club voor jeugdspelers uit Vlaardingen én Schiedam.