Categorieën

Service

Collegereeks Muziek en het brein voor senioren

Collegereeks Muziek en het brein voor senioren
Uit

Collegereeks Muziek en het brein voor senioren

  • Advertorial
  • 15-11-2021
  • Uit
Collegereeks Muziek en het brein voor senioren
VLAARDINGEN - Bibliotheek de Plataan organiseert in samenwerking met stichting Oud Geleerd Jong Gedaan vanaf donderdagmiddag 25 november van 15.00-16.00 uur wekelijks vier colleges over muziek en het brein in bibliotheek De Plataan in Vlaardingen-Centrum.

De één houdt van The Beatles, de ander meer van Bach. Muziek heeft voor iedereen een betekenis: het kan helpen in goede of mindere tijden. Muziek laat dansen en zingen, het emotioneert en verbindt. Maar hoe komt het dat deze geluiden ons brein zo fascineren? Herinner je dat ene leuke nummer op je eerste vakantie, of die ene keer dat je je eerste singletje op de platenspeler draaide? Muziek kan je terug in de tijd brengen, maar hoe werkt dat? Muziek kan ons beïnvloeden op hoe wij ons gedragen, vaak onderbewust.

Stilzitten tijdens de colleges van studentdocent May is moeilijk. Naast het geven van theorie speelt ze ook liedjes op haar gitaar.

Lijkt het je leuk? Meld je dan snel aan via E: [email protected], T: 085-0436741 (keuze 3) of aan de balie. Deelname is gratis. Vanwege corona zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Bibliotheek De Plataan

Waalstraat 100, Vlaardingen

Meer over Bibliotheek De Plataan →