Herman den Blijker schiet Pannenkoekenhuis ’t Hof te hulp

28-06-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN -  Dagenlang werd er gereorganiseerd en gerestyled en alles werd gefilmd. Herman den Blijker was deze week in Vlaardingen om Pannenkoekenhuis ’t Hof ‘onder handen’ te nemen. Het restaurant is de eerste in een nieuwe reeks programma’s van Herman den Blijker onder de titel ‘Crisis in de tent’. Het programma is in augustus te zien op SBS6.

Het begon allemaal met een oproep aan horecazaken die niet goed lopen en waarvan de uitbater niet meer weet hoe hij zijn zaak weer op de rit kan krijgen. ,,Ik heb me niet zelf aangemeld’’, vertelt Mariska Espinoza, uitbaatster van het restaurant. ,,Dat is gedaan door anderen die me dit enorm gunden. Ik hoefde niet lang na te denken toen ik werd gebeld of ik mee wilde doen. Als ik deze kans niet had gegrepen, is het maar zeer de vraag of ik 1 september wel had gehaald.’’

Pannenkoekenhuis ’t Hof is een echt familiebedrijf, Mariska nam het stokje ruim vier jaar geleden over van haar ouders maar geeft aan misschien teveel te hebben geleund op het concept dat er al stond. Maar met behulp van het team van Den Blijker is er nu een nieuw concept.

,,Er staat een totaal nieuw bedrijf’’, vertelt Mariska. ,,De menukaart is gerestyled maar het gaat uiteraard veel verder. Omdat voor ons het buitenterrein zo belangrijk is, lag daar ook veel focus op. Veel wat oud was, is weggegooid en er is zo veel meer ruimte ontstaan met onder andere een grote hoek voor de konijnen. ‘’

Pannenkoekenhuis ’t Hof heeft in een week keihard werken een tweede leven gekregen en nu is het aan Mariska om haar stempel op het restaurant te gaan drukken. En aan de Vlaardingers om het restaurant te herontdekken. Ga eens kijken hoe het geworden is. Wil je binnen zitten, dan moet je eerst even reserveren, buiten kun je zonder reservering terecht.

Pannekoekenhuis ’t Hof
Hofsingel 80
Tel. 010 - 434 10 43
info@pannenkoekenhuis-het-hof.nl
www.pannenkoekenhuis-het-hof.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date