Ridder verdwijnt, nieuw talent verschijnt

22-04-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Hij hing er vanaf het jubileumjaar maar dat is inmiddels al bijna vier maanden voorbij. Tijd voor wat nieuws dus: de 1018 ridder aan de Parallelweg gaat op 23 april plaats maken voor Jong Talent uit KADE40!

De ridder heeft er het gehele jaar 2018 gehangen in het kader van Vlaardingen1018, het 1000 jarig bestaan van onze haringstad. Bij KADE40 vonden ze het tijd voor iets nieuws aan de Parallelweg.

Na samenwerking en een akkoord van Gemeente Vlaardingen zijn er twee Jonge Talenten aan de slag gegaan, en werd er een mooie Vlaardingse plaat ontworpen voor dit enorm grote doek. Illustrator (tevens stagiaire bij KADE40) Sarah de Buck heeft in samenwerking met kunstenaar Robbert Roskam (Jr. Curator KADE40) de kans gekregen om een werk te maken op een formaat waar ieder kunstenaar van droomt. Het eindresultaat is een fris, jong, creatief en vooral erg Vlaardings ontwerp waarin de stad en haar iconen centraal staan.

Hoe het ontwerp er écht uit ziet is nog even geheim tot de officiële doekwissel die plaatsvindt op 23 april aanstaande. Dat gebeurt vanaf 10.00 uur en omstreeks 12.00 uur is het resultaat in volle glorie zichtbaar!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date