Sfeervol Kerstconcert Ratatouille en Natural Blend

07-12-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zondag 18 december vindt het kerstconcert van Zanggroep Ratatouille samen met mannenkwartet Natural Blend en harpiste Ayla van Noord plaats in de Remonstrantse Kerkt, Hoflaan 39 in Vlaardingen. Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten zijn 10 euro per stuk (inclusief  koffie/thee) en zijn verkrijgbaar via deze link!  

Het concert bestaat uit bekende en minder bekende kerstnummers die merendeels acapella en soms met piano worden gezongen. Door de verschillende stijlen in muziekrepertoire is er voor ieder wat wils:  Natural Blend zingt barbershop, Ratatouille zingt een pop en jazz en Ayla van Noord zorgt voor een klassieke “touch” op de harp. Kortom: een afwisselende sfeervolle avond om lekker in de kerststemming te komen.

Zanggroep Ratatouille bestaat uit 15 enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van Ana Mihajlovic. De zanggroep zingt een gevarieerd repertoire, zowel acapella als met combo. In 2015 won Ratatouille het Gouden Anker tijdens het korenfestival 'Slag om het Anker" in het Deltahotel in Vlaardingen. Natural Blend bestaat uit vier mannen die een passie hebben voor barbershop.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date