Struinen door de Broekpolder

29-07-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Wandelen op een mooie zomeravond in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. De natuur op zijn mooiste moment ondergaan. Struinen door bosschages en over ongebaande paden. Dat kan op zaterdag 30 juli. Om 19.00 uur start een wandeling onder leiding van de broekpoldergidsen. De gidsen vertellen je van alles over het gebied en de natuur. 

Deelname aan de wandeling kost € 2 per persoon. Houders van de vrijwilligerspas betalen niets. De gidsen ontvangen je bij de picknicktafels in het Klauterwoud aan de Watersportweg, ongeveer 300 meter voorbij de Polderpoort.

Zij geven het advies om, áls het weer onverhoopt iets minder mooi is, kleding en schoeisel aan te passen aan de (weers)omstandigheden. Een lange broek is wel nodig in verband met de distels, teken en dergelijke. Ook honden mogen meewandelen, maar wel aangelijnd.  

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl .  Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Gerelateerd