Talk of the Town in Stadsgehoorzaal

02-04-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vrijdag 5 april vindt een nieuwe editie van Talk of the Town plaats, met deze keer opnieuw een zeer gevarieerd programma. Wanneer zie je nu moderne dans, MMA-vechter Costello van Steenis, Ron Boers op de Kruk, Lijst Kerkhof op de bank en Amnesty International Vlaardingen in één programma? Dat kan alleen in Talk of the Town. 

Presentator Tjerk van der Ende ontvangt deze en andere gasten en bespreekt wat er speelt in Vlaardingen. Allereerst natuurlijk de Vlaardingse politiek met al haar dynamiek van de afgelopen drie maanden. We praten met verschillende hoofdrolspelers; Ron Boers (lijst Boers) zit op de kruk, waar hij scherpe stellingen en vragen op zich afgevuurd krijgt. Ingrid Wijker en Marcel Kerkhof (lijst Kerkhof) zitten op de bank voor een goed gesprek. Wat gebeurt er eigenlijk in Vlaardingen, waarom zijn wij beter af met een Lijst Boers en een Lijst Kerkhof? Waar staan ze voor, wat zijn hun plannen en wat kunnen ze voor de Vlaardingse kiezer doen?

Voor veel Vlaardingers is Costello van Steenis misschien een grote onbekende, maar in zijn sport Mixed Martial Arts, ook wel kooivechten, is hij een grote naam. We praten met hem over wat de kooi met je doet, waarom hij in Vlaardingen traint en waar zijn bijnaam The Spaniard vandaan komt. 

Het is een aantal jaren geleden dat er moderne dans geprogrammeerd stond in de Stadsgehoorzaal dus het was de hoogste tijd voor De Dutch Don’t Dance Devision. Tijdens Talk of the Town geldt er een zeer mooie aanbieding voor kaartjes voor de schitterende voorstelling Ballet Black and White. Maar eerst brengen we je in de talkshow alvast in de stemming voor dans. De nieuwe formatie DALMARA collective danst speciaal voor ons een preview van hun gloednieuwe voorstelling. 

In het kader van 100 jaar Mensenrechten organiseerde afdeling Vlaardingen van Amnesty International iets bijzonders. Ze ontwikkelden een jaarkalender waarin iedere maand een mensenrecht wordt uitgelicht. April is de maand van het recht op vrijheid van gedachten en journalistiek. Geweldig om juist deze maand de organisatoren van ‘Mensenrechten, die vier je’ bij ons in het programma te ontvangen. In april starten twee schrijversduo’s een brievenwisseling over dit thema. Dappere Britt (Britt Planken) doet de kick-off in Talk of the Town. 

Natuurlijk is er ook een Vlaardingse test, spelen we een spelletje met ons publiek en hebben we muziek. Philip, Hofman en Boone komen hun Nederlandstalig repertoire ten gehore brengen! En we bespreken de zin (en onzin?) van een Vlaardings Stadsstrand met Guido de Jong. 

Benieuwd? We zien je graag! Kaarten voor 4 euro zijn te koop via www.stadsgehoorzaal.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date