VMG: Wegens succes extra Kerstvoorstelling

25-10-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het Vlaardings Musical Gezelschap speelt een extra voorstelling van de Passie voor Kerst in de Stadsgehoorzaal op zaterdagmiddag 15 december om 14.00 uur. De kaartverkoop is vanaf nu gestart.

De kaarten voor de andere drie voorstellingen gaan zo snel over de toonbank dat besloten is om een extra voorstelling te boeken. De zondagmiddag is al uitverkocht en voor de vrijdagavond en zaterdagavond zijn er nog slechts enkele plaatsen verkrijgbaar.

Het is de eerste productie van het VMG onder leiding van hun nieuwe muzikaal leider Peter van Lonkhuijsen. De regie is in handen van Eric van der Ende: “Het wordt een heerlijk kerstverhaal in een moderne vormgeving met verrassende muziek. De groep laat zijn koorklank meer dan ooit horen in dit verhaal dat draait om de verloren Passie voor Kerst die opnieuw gevonden moet worden.” aldus de regisseur. Peter van Lonkhuijsen is als Brabander trots om met deze groep te werken: “ We werken keihard om een mooie show neer te zetten. Het VMG heb ik leren kennen als een vrolijke groep hardwerkende mensen die passie hebben voor theater.” aldus Peter. 

De Passie voor Kerst is te zien op 14, 15 en 16 december in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.vmg.nl  of www.stadsgehoorzaal.nl

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date