Categorieën

Service

VVV agentschap Vlaardingen weer open

VVV agentschap Vlaardingen weer open
Uit

VVV agentschap Vlaardingen weer open

  • Advertorial
  • 30-04-2015
  • Uit
VVV agentschap Vlaardingen weer open

VLAARDINGEN - Op 1 mei opent het VVV agentschap Vlaardingen samen met de museumwinkel van Museum Vlaardingen haar deuren aan de Westhavenkade 56. Op 1 en 2 mei zijn er vanaf elf uur speciale activiteiten voor jong en oud, met een proeverij van lokale producten en een kinderactiviteit. Iedereen die langskomt en zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt een presentje en er is ook nog een leuk familiedagje uit te winnen! 

Op de speciale oproep voor ‘Made in Vlaardingen!’ producten heeft zich Netty Roelofs gemeld met haar Schotse Hooglanders, geïnspireerd op de dieren in de Broekpolder. Wie volgt en wil ook zijn of haar eigenzinnige producten aanbieden via onze winkel? Daarom herhalen wij onze oproep aan lokale (culinaire) creatievelingen, makers en hobbyisten: om zich te melden met hun eigenzinnige streek- en Made in Vlaardingen! -producten. Samen met jullie bekijken we of jullie product straks vast in het assortiment van de museumwinkel kan worden aangeboden. Zo vind je straks in het museum niet alleen de geschiedenis van de stad, maar ook de eigenzinnige producten van de stad in de winkel en helpt het VVV je verder om de omgeving te ontdekken en beleven! Meld je via 010 – 434 66 66 of via [email protected].

 VVV agentschap Vlaardingen en de museumwinkel presenteren zich vanaf 1 mei in de ruime ontvangsthal in het nieuwe museumgebouw aan de Westhavenkade. Echte blikvangers zijn de karakteristieke entree, een spannende opengewerkte keldervloer met glazen afdekplaat en het speciaal voor de entree ontworpen meubilair van Wilma Kuil en Houdijk Architecte 

De openingstijden vanaf 1 mei tot en met 19 juni zijn; zondag en maandag gesloten, dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. (Dinsdag 5 mei gesloten.) Vanaf 20 juni is Museum Vlaardingen weer geopend en gelden er andere gezamenlijke openingstijden. Op 20 juni is het museum gratis toegankelijk.

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →