Altijd perfecte grip met een 4-seizoenen fietsband

23-10-2015 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Terwijl steeds meer automobilisten kiezen voor winterbanden tijdens de koude, natte maanden, lijken fietsers vast te houden aan één type band om ‘t hele jaar door mee te rijden. Met de Vredestein Perfect 4-Seasons kan dat nu ook daadwerkelijk! Dankzij het nieuwe AWS-compound - gebaseerd op de ervaringen van Vredestein met 4-seizoenenbanden voor personenwagens - biedt deze band namelijk uitstekende grip onder alle mogelijke omstandigheden.

Het profiel van de Perfect 4 Seasons is zodanig ontworpen dat de band ook in winterse omstandigheden uitstekend presteert.  Daarnaast is de Perfect 4 Seasons voorzien van het ECE-R75 keurmerk en is daarmee geschikt voor e-bikes met een snelheid tot 50 kilometer per uur. 

Kortom, de Vredestein Perfect 4 Seasons zorgt voor optimaal grip bij alle weersomstandigheden, is uiterst comfortabel, duurzaam en heeft een lage rolweerstand. En dankzij de perfecte lekbescherming is de kans op lekke banden uiterst klein! 

De 4-Seasons is verkrijgbaar in de maat 37-622 voor € 52,50 en koopt u deze band tijdens de aktieweken bij Van Kortenhof (t/m 7 november as), dan wordt de band gratis op uw fiets gemonteerd door de monteurs van Van Kortenhof! Zo fietst u veilig de donkere dagen tegemoet! Bestel de band direct in de webshop van Van Kortenhof of maak een afspraak in 1 van de werkplaatsen!

Gerelateerd