Heropening Weggeefwinkel De Windwijzer

04-09-2019 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 13 september wordt de weggeefwinkel in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 officieel heropend. Met man en macht is er de afgelopen maanden gewerkt aan het opknappen en herinrichten van de weggeefwinkel. Er is door het team en verschillende beroepskrachten hard gewerkt om de winkel een professionele uitstraling te geven.

Er is nu een duidelijke scheiding gekomen tussen de balie waar spullen ingeleverd kunnen worden en de winkel. Ook is er een aparte verkoopbalie is gekomen die de jaarlijkse rommelmarkt zal vervangen. Hier worden de speciale spulletjes die gebracht worden verkocht tot een maximum van vijf euro per stuk. De opbrengst komt ten goede aan activiteiten, georganiseerd door De Windwijzer.

Wat ook nieuw is, is dat mensen niet meer dan zeven artikelen per dag mee mogen nemen, om andere mensen ook een kans te geven en om handelaren tegen te gaan.

De Weggeefwinkel, die inmiddels al bijna tien jaar bestaat, kan men spullen die men kwijt wil afleveren en anderen kunnen dat gratis meenemen. Op die manier wordt hergebruik gestimuleerd en verspilling tegengegaan. Bovendien biedt het mensen met een kleine beurs de mogelijkheid om voor niets of voor weinig te winkelen.

De weggeefwinkel is op zaterdagochtend 14 september weer geopend voor publiek van 09.30 tot 12.00 uur. Vanaf maandagochtend 16 september is de weggeefwinkel weer wekelijks open van 09.30 tot 12.00 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date