Metamorfose voor Albert Heijn De Loper

15-06-2016 Winkelen Redactie

Supermarktmanager Frans Hemmelder heropende vanochtend, samen met wethouder Ruud de Vries en een aantal medewerkers van Albert Heijn De Loper de winkel.

VLAARDINGEN -  Het zal de komende weken nog even zoeken zijn voor de vaste klanten van Albert Heijn De Loper. In tien dagen tijd onderging de winkel een ware metamorfose. Vanochtend was de heropening. De supermarkt is een stuk groter geworden, ruimer van opzet en ja, niet alles staat dus op de plek waar het twee weken geleden nog te vinden was. 

Tot en met zondag 19 juni zijn er leuke activiteiten en extra proeverijen. De eerste 150 klanten werden verwend met een bos bloemen. Iedereen kreeg bij besteding van ten minste 15 euro een doos bonbons gratis en vanmiddag kunnen kinderen nog op de foto met een levensgrote hamster, de mascotte van Albert Heijn. Een week later is een afdruk gratis in de winkel af te halen.
 

Veel vers én zelfscan


De vernieuwde Albert Heijn is dus vergroot tot maar liefst 2.000 vierkante meter. Dankzij de extra ruimte heeft de winkel een nog uitgebreider assortiment. ,,We hebben veel lekkere groente en fruit, geteeld door onze eigen Albert Heijn-telers, en allerlei vleeswaren en worsten die ter plaatse vers worden gegrild. Er is een groot en gevarieerd aanbod van wholefoods en biologische producten. Ook kun je zelf sinaasappelen persen’’, vertelt supermarktmanager Frans Hemmelder. De winkel biedt keuze in prijs. De bekende merken zijn er, evenals de voordelige AH Huismerken en het extra goedkope AH BASIC. De Albert Heijn biedt voortaan tevens het gemak van zelfscan. Dan mogen de boodschappen tijdens het winkelen al worden ingepakt; ze hoeven dus niet meer op de kassaband. ,,Maar natuurlijk kan iedereen ook kiezen om de boodschappen af te rekenen bij de caissière.’’
 

Midden in de wijk


De Albert Heijn maakt al jaren deel uit van het dagelijkse leven in de wijk Holy. De winkel staat bekend om de gemoedelijke sfeer. Die gezelligheid moest ook na de verbouwing weer aanwezig zijn, vond Frans Hemmelder. ,,Daarin zijn we geslaagd. De winkel is nu een stuk groter, maar de vertrouwde sfeer is gebleven’’, zegt hij. ,,In het midden vind je voortaan een grote koffietafel waar je een kopje koffie kunt drinken. Dat wordt absoluut dé ontmoetingsplek van de buurt!”  Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date