Categorieën

Service

Stadsontbijt voor ondernemers

Stadsontbijt voor ondernemers
Uit

Stadsontbijt voor ondernemers

  • Advertorial
  • 24-09-2016
  • Uit
Stadsontbijt voor ondernemers
VLAARDINGEN - Ondernemers en Cultuur hebben veel overeenkomsten. Beiden zijn van belang voor een regio, zijn creatief en ondernemend, hebben een groot netwerk en hebben veel te bieden voor de mensen en bedrijven in de omgeving. Het idee om daar iets mee te doen lag al enige tijd op de plank en wordt op woensdag 28 september van 08.00 tot 09.00 uur werkelijkheid: een Stadsontbijt voor Ondernemers in de Stadsgehoorzaal!

Het allereerste Stadsontbijt voor Ondernemers is er om elkaar te ontmoeten en te zoeken naar kansen waar iedereen sterker van wordt. Een welkom aan ondernemers in de regio en wie weet wel een start van een nieuw, levendig netwerk, nieuwe kansen en win-win situaties. Hoe dan ook een uitgelezen kans om eens met gelijkgestemden iets unieks mee te maken, namelijk ontbijten óp het toneel van het sfeervolle theater!

Voor wie?


Alle bevlogen grote en kleine Ondernemers uit Vlaardingen en omstreken zijn van harte welkom, met als grote aardige deler dat ze zich inzetten voor de regio, het belang van cultuur en ondernemerschap onderschrijven en altijd op zoek zijn naar nieuwe kansen en verbindingen. Het Stadsontbijt voor Ondernemers is een combinatie van netwerken met bestaande en nieuwe relaties, bijgepraat worden over de culturele plannen van de stad en natuurlijk lekker ontbijten!

Programma


Vanaf 7.45 uur staan de deuren van het theater open en om 8:00 uur wordt iedereen welkom geheten en zal het ontbijt beginnen. Uiteraard is er muziek en de catering is in handen van Veerplein 18 - Lunch, pie & giftshop.

Wie wil, krijgt het letterlijke podium om zichzelf kort en krachtig te presenteren en daarbij hopelijk ook aan te geven wat de Stadsgehoorzaal voor hem of haar kan betekenen in de toekomst en andersom. De directie van de Stadgehoorzaal, Renske Verbeek en Sylvia Hagers, praten alle ondernemers tussendoor kort bij over hoe (goed) het gaat met de Stadsgehoorzaal, de plannen voor de toekomst en welke mogelijke kansen er liggen in samenwerking.

Om 09.00 uur is het allereerste Stadsontbijt voor Ondernemers afgelopen en kan iedereen zijn of haar normale werkdag beginnen. Voor wie nog even tijd en zin heeft, is er om 09.00 uur nog een rondleiding door het theater. Wanneer het succesvol is, zal het Stadsontbijt voor Ondernemers vaker plaats gaan vinden.

Aanmelden


De toegang voor het Stadsontbijt voor Ondernemers is gratis, maar aanmelden is verplicht en er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan HIER!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →