Categorieën

Service

Zilte verhalen bij De Oesterparel...

Zilte verhalen bij De Oesterparel...
Uit

Zilte verhalen bij De Oesterparel...

  • Advertorial
  • 27-05-2015
  • Uit
Zilte verhalen bij De Oesterparel...
VLAARDINGEN –Zaterdag 30 mei kunt u tijdens Waterweg Werkt bij tientallen bedrijven in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis een kijkje in de keuken nemen. Waar dat bijna letterlijk geldt, is bij De Oesterparel in Vlaardingen. Zeer de moeite waard om een kijkje te nemen en… als u er toch bent, ook even te proeven natuurlijk!

U bent van 12.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij De Oesterparel! De Oesterparel zorgt voor sfeer op ieder feest en elke locatie, zowel nationaal als internationaal. Met passie voor ons vak presenteren wij op zaterdag 30 mei a.s. op verrassende wijze onze producten. Tijdens het openen van de oesters vertellen onze oestermannen en oestermeisjes leuke verhalen en anekdotes. Bezoekers kunnen onze verse producten natuurlijk proeven!

De Oesterparel ook op uw evenement?

Onze oestermannen/meisjes openen verse oesters en doen dit in kleding passend bij uw evenement. Ook voor de niet oesterliefhebbers hebben wij speciale concepten: sushi/sashimimeisjes, haringmeisjes, gambameisjes, kaviaarmeisjes, zalmmeisjes en zoete/zilte chocomeisjes. Deze meisjes zorgen voor een bruisend evenement. Een oesterbar, fruit-de-merbar, sushi/sashimibar of wokbar? Een oesterproeverij/workshop of private dining in onze locatie in Vlaardingen?Kijk op www.oesterparel.nl
Kom eten, proeven en beleven bij De Oesterparel.

Massagetherapie & Pedicure Storm B.V.

Burg A van Walsumlaan 185, Vlaardingen

Meer over Massagetherapie & Pedicure Storm B.V. →