Categorieën

Service

C.C. Grand presenteert eerste videoclip

C.C. Grand presenteert eerste videoclip
Uit

C.C. Grand presenteert eerste videoclip

  • Redactie
  • 24-06-2015
  • Uit
C.C. Grand presenteert eerste videoclip

VLAARDINGEN - Op zondagmiddag 28 juni, vanaf 15.00 uur, presenteert de Vlaardingse C.C. Grand zijn eerste videoclip in Berlijn aan de Westhavenkade . C.C. Grand maakt een mix van soul, pop, rock en americana en is binnenkort ook te zien op het Zomerterras en het Maasboulevardfeest. De presentatie is openbaar, en de toegang is gratis. De drankjes niet, maar het podiumcafé heeft wel beloofd om een ‘bite’ in Americana-sfeer te zorgen.

Na presentatie van de clip geeft de band een optreden, en daarna start meteen de crowdfunding-campagne voor de eerste CD van de band, die opgenomen en geproduceerd zal worden door Guido  Aalbers (o.a. Muse, Coldplay, Counting Crows).

De clip is gemaakt rond het nummer ‘All There Ever Was’, dat zanger/gitarist Corvin Keurhorst en zijn mannen opgenomen hebben als onderdeel van de landelijke campagne ‘Demo en een Kans’.  De videoclip is geproduceerd door film-, documentaire- en tv-makers Laura Beijn en André van der Hout van De Aanpak BV uit Maasland.

Het programma start om half vier met een interview met zanger Corvin Keurhorst waarna de videoclip voor de eerste keer vertoond wordt. Om kwart over vier treedt CC Grand live op.

Vanaf zondagmiddag kan iedereen via het Nederlandse crowfundingplatform voordekunst, via deze link te bereiken,  een donatie richten aan de band. Natuurlijk is de hoogte van de donatie gekoppeld aan te gekke tegenprestaties!