Vlaardingen zet zich in voor fietsen !

02-01-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Na het bericht over het gedupeerde gezin, waarvan er zes fietsen in het vreugdevuur aan de Broekweg belandden, kwamen er veel hartverwarmende reacties los. Binnen en buiten Vlaardingen wilden betrokken lezers ‘iets doen’ , waaronder een fiets afstaan. Op een oproep om via een mail naar redactie@vlaardingen24.nl aan te geven waar en bij wie we een fiets konden ophalen kregen we van verschillende kanten aanbiedingen.

We zijn blij te kunnen melden dat we inmiddels voldoende fietsen hebben om te kunnen overdragen aan het getroffen gezin. Morgenavond toeren we met een busje van rijwielhandel Van Kortenhof door Vlaardingen en halen we ze op bij verschillende adressen. Daarna worden ze woensdag door de medewerkers van Van Kortenhof nog eens extra nagekeken, afgesteld en eventueel aangevuld waar nodig, geheel kosteloos !

Aan het eind van de week, dus voordat de kinderen uit het gezin volgende week weer naar school gaan, brengen we de fietsen langs waar ze nodig zijn. We bedanken u alvast voor het meedenken, de tips die we ontvingen, de fantastische reacties van allen die geen fiets hadden maar wel wat wilden doneren ( daar hoefden we gelukkig geen gebruik van te maken ) en iedereen die een fiets af wilde staan. Het voelt als een warm bad !Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date