Categorieën

Service

Drukke week voor leerlingen Erasmus

Drukke week voor leerlingen Erasmus
Onderwijs

Drukke week voor leerlingen Erasmus

  • Redactie
  • 26-04-2015
  • Onderwijs
Drukke week voor leerlingen Erasmus

VLAARDINGEN - De leerlingen van Vlaardingse Dagschool Erasmus, locatie Huijgensstraat, hebben het er maar druk mee. Op 17 april hebben ze een sponsorloop gelopen voor team 62, de Lifeline runners. De cheque met het sponsorbedrag werd overhandigd tijdens de Koningsspelen op 24 april. De kinderen hebben € 2.058,05 bij elkaar gelopen. Een fantastische prestatie! 

De Koningsspelen betekenden voor de kinderen wederom een sportieve prestatie. De gehele dag hebben ze bij Voetbalvereniging Victoria ‘04 in de Broekpolder allerlei sportieve spelletjes gespeeld. Onderdelen waren onder andere: voetballen, volleyballen, verkleedrace, Water en Vuur, blokjesroof, sprinten en estafettelopen.
 

Kranslegging Verploegh Chasséplein

In de les van de groepen 5 tot en met 8 is veel aandacht besteed aan de Tweede Wereldoorlog, Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Op 23 april 2015 zijn zij naar het monument aan het Verploegh Chasséplein gegaan om hier een krans te leggen en bij de doden door de Tweede Oorlog stil te staan. Jaarlijks leggen de leerlingen van Vlaardingse Dagschool Erasmus een krans, omdat de school het monument aan het Verploegh Chasséplein heeft geadopteerd.