UN1EK organiseert Ouder&Kindbeurs

15-05-2017 Onderwijs Advertorial

VLAARDINGEN - Op zaterdag 20 mei organiseert UN1EK een Ouder&Kind beurs voor alle ouders en kinderen van nul tot dertien jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De UN1EK Ouder&Kind beurs vindt plaats van 11.00 tot 14.00 uur bij IKC VanKampen, Curaçaolaan 51-53 in Vlaardingen. (Aanstaande) ouders vinden er informatie over de verzorging, opvoeding, kinderopvang en onderwijs van kinderen van 0 tot 13 jaar en kunnen meedoen aan leuke activiteiten en workshops.

Informatie en activiteiten


Er zijn ruim dertig informatiekraampjes. Ouders en kinderen kunnen meedoen aan activiteiten en mini-workshops zoals gezonde traktaties, kriebeldieren, plant een plantje, koekjes versieren, haarvlechten en schminken, peutervoetbal, peuterdans, ouder&kind yoga, voorlezen, robot bouwen, programmeren met Scratch en kinderfotografie. Er is een springkussen en iets lekkers en gezonds te drinken en te eten voor kinderen.

Alle ouders en kind(eren) van 0 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn van harte welkom op de UN1EK Ouder&Kind beurs. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis. Op de website van UN1EK staat de deelnemerslijst en een overzicht van alle activiteiten en workshops. De UN1EK Ouder&Kind beurs heeft ook een eigen Facebookpagina.

UN1EK onderwijs en opvang


UN1EK heeft in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis negen IKC’s voor opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar en zeven basisscholen met peuterspeelzaal of startgroep en buitenschoolse opvang. UN1EK biedt in haar IKC’s en scholen een veilige omgeving waar ieder kind zijn talenten kan ontdekken en zich optimaal kan ontwikkelen.

Gerelateerd