SP op de bres voor huurders Samenwerking

02-08-2016 Politiek Redactie

VLAARDINGEN - Op 1 juli heeft woningstichting Samenwerking al haar huurders een brief gestuurd. In deze brief geeft Samenwerking aan dat ze overgaan op een nieuw online klantenservice, verder staat er in de brief dat er vanaf 1 september geen reparatieverzoeken meer telefonisch gedaan kunnen worden.

Frank Hoogervorst, fractievoorzitter van de SP in de gemeenteraad, vind dit geen goede zaak: ,,Er zijn altijd nog mensen (met name ouderen) die geen computer hebben, maar ook bij hen gaat er wel eens iets kapot maar ze zullen dit dan nooit kunnen melden. Hier zal de door Samenwerking aangeboden computercursus niets aan veranderen. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat mensen zonder computer geen reparatieverzoeken meer kunnen doen bij de corporatie, ook al is de groep die dit treft niet groot meer.”

De SP fractie heeft het college inmiddels schriftelijke vragen gesteld en het verzoek gedaan om in gesprek te gaan met de corporatie om te zorgen dat telefonische reparatieverzoeken mogelijk blijven.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date