Wijkschouw in Centrum Vlaardingen

29-06-2017 Politiek Advertorial

VLAARDINGEN - PvdA Vlaardingen wil graag goed op de hoogte zijn van wat er allemaal speelt in de diverse wijken van onze stad. Daarom bezoeken de fractie– en bestuursleden van de PvdA Vlaardingen de wijken en willen gesprekken voeren met de inwoners van de wijk. Noem het maar een wijkschouw. 
Op vrijdagmiddag 30 juni 2017 vindt de wijkschouw plaats in het Centrum van Vlaardingen. Aanvang is 17.30 uur in ons PvdA-pand aan de Hoogstraat 193a. Daar zal eerst gezamenlijk een maaltijd worden genuttigd, die verzorgd zal worden door Vers Vlaardingen. De inwoners van het Centrum zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Graag wel van te voren even anmelden of u hierbij aanwezig wilt zijn en of er speciale dieetwensen zijn. Dat kan door een mailtje te sturen naar nel.versteeg@vlaardingen.nl of bellen naar 06 - 2950 1055, graag uiterlijk op 23 juni in verband met de voorbereidingen. 

Na de ontvangst met de gezamenlijke maaltijd, zal tijdens de koopavond een wandeling plaatsvinden door het centrum van de stad, waarbij een aantal plekken bezocht gaan worden, waar mooie initiatieven zijn ontstaan. Maar PvdA Vlaardingen wil ook geïnformeerd worden over minder fraaie zaken in de wijk en zal ook daar een bezoek brengen. De bewoners leveren op deze wijze extra input voor het verkiezingsprogramma van de PvdA Vlaardingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. 

De wijkschouw zal rond de klok van 20.30 uur worden afgesloten in het PvdA-pand. PvdA Vlaardingen hoopt zoveel mogelijk inwoners van het Centrum Vlaardingen te verwelkomen tijdens de wijkschouw.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date