Clubicoon stopt bij VFC

01-04-2018 Sport Redactie

VOETBAL - Afgelopen januari heeft Piet van der Slot het bestuur van VFC kenbaar gemaakt dat hij aan het einde van dit seizoen gaat stoppen als Technisch Jeugdcoördinator (TJC) bij VFC. Hij heeft deze functie dan 6 seizoenen vervuld. Daarvoor is Piet 17 jaar actief geweest binnen de club als jeugdtrainer.

,,Piet heeft samen met vele anderen ervoor gezorgd dat de jeugdopleiding goed is opgetuigd'', aldus het bestuur van VFC. ,,Hierdoor zijn diverse jeugdteams tot grote hoogtes gestegen en is de kwaliteit van de trainers, die voornamelijk uit de eigen geledingen voort zijn gekomen, behoorlijk vergroot.
Het bestuur van VFC heeft respect voor de beslissing die hij heeft genomen en is dankbaar voor de vele werkzaamheden die Piet heeft uitgevoerd. Wellicht kan de club in de toekomst op wat voor manier dan ook weer gebruik maken van zijn diensten, de deur staat open. Uiteraard zal Piet op gepaste wijze bedankt gaan worden door het bestuur.''

De verantwoordelijkheden zullen overgedragen worden aan het Technisch hart van VFC. Op korte termijn zal bekend worden hoe een en ander opgevangen zal gaan worden.

Gerelateerd