DVO’32 met 4-1 te sterk voor Excelsior’20

• Rinus Zomervrucht
  • 29-08-2018
VLAARDINGEN - In de laatste oefenpot voordat de poulefase van de districtsbeker zaterdag begint, heeft de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf een verdienstelijke zege van 4-1 geboekt op zondag tweedeklasser Excelsior’20. In de eertse helft tekende Gert Jan van der Veen na een mooie aanval de 1-0 aan. Nadat de Schiedammers vlak voor rust een uitgelezen mogelijkheid op de gelijkmaker misten, was het Robin den Breems die vlak voor rust uit de rebound van een door Gert Jan van der Veen genomen vrije trap de ruststand op 2-0 bepaalde. Na de thee was daar de aansluittreffer via een kopbal (2-1) maar lang kon Excelsior daar niet van genieten want Tim Kievit stiftte de bal bekwaam binnen voor de 3-1 . Het slotakkoord was voor spits Mark Zomervrucht die uit een uittrap van keeper Martijn Leerdam de 4-1 scoorde. Achttien spelers kwamen in actie voor de Vlaardingse derdeklasser. Of DVO klaar is voor het echte werk, wordt snel duidelijk; te beginnen bij vv.Naaldwijk, zaterdag om 14.30 uur.