Categorieën

Service

Superresultaten voor zwemmers ZVVS

Superresultaten voor zwemmers ZVVS
Sport

Superresultaten voor zwemmers ZVVS

  • Redactie
  • 30-11-2015
  • Sport
Superresultaten voor zwemmers ZVVS

ZWEMMEN - Op 29 november waren in het Hofbad te Den Haag de KNZB Regio West Sprintkampioenschappen korte baan. Dit betekent 50m afstanden op de vier verschillende zwemslagen zoals vrijeslag, rugslag, vlinderslag en schoolslag in een 25m bad.

ZVVS was daar aanwezig met 11 zwemmers: Hanneke, Marielle, Anna, Michelle, Ricardo, Björn, Jaap, Wesley, Tim, Kayal en Chantal.  In de verschillende leeftijdscategorieën bonden zij de strijd aan met hun leeftijdgenoten.

Naast een overvol zwembad met vele deelnemers was er ook een zeer goed gevulde tribune met aanmoedigend zwempubliek wat goede zwemresultaten tot gevolg had.

Anna van Droffelaar zwom zich maar liefst op 4 afstanden (50m rugslag, 50m schoolslag, 50m vrije slag en de 50m vlinderslag) met een Persoonlijk Record naar de titel Regio Kampioen. Wesley Zulver zwom zich op 3 afstanden (50m vrije slag, 50m schoolslag en 50m vlinderslag) ook met een Persoonlijk Record naar de titel Regio Kampioen. Michelle van der Steen tenslotte zwom zich op de 50m rugslag ook met een Persoonlijk Record naar een mooie 3e plaats.

Door de ZVVS zwemmers werd 31 keer gestart en naast de behaalde medailles werden er in totaal 23 Persoonlijke Records gezwommen. Bij de heren ging de eer van de grootste PR naar Ricardo van der Steen op de 50m vlinderslag. Bij de dames ging deze eer naar Kayal Kichari ook op de 50m vlinderslag.