25 Oktober Nel’s Halloween in Vlaardingen

20-09-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdagavond 25 oktober is het weer griezelen in Vlaardingen. Traditioneel vindt op de laatste vrijdagavond van oktober de Halloweenoptocht plaats in Vlaardingen. Dit jaar zal Vlaardingen het moeten doen zonder de in december 2018 overleden onderneemster Nel Hilversum. Nel nam 13 jaar geleden het initiatief voor de eerste optocht. De eigenaresse van Party Eiland organiseerde sindsdien samen met Stichting Stadshart Vlaardingen elk jaar de optocht. Deze groeide explosief van enkele tientallen kinderen in het eerste jaar naar ruim 650 kinderen in 2018. In de loop der jaren werd de route steeds langer en spannender met griezelstegen, Halloween dansuitvoeringen en volledig in stijl uitgedoste ondernemers en begeleiders.

Vorig jaar zag de toen al ernstig zieke onderneemster, die tot het laatst actief bleef in haar winkel en voor het centrum van Vlaardingen, de optocht voor de laatste keer vertrekken.

Peter Cüppers, voorzitter van Stichting Stadshart Vlaardingen, kondigde afgelopen week aan dat, uit eerbetoon voor deze stoere onderneemster, de naam van de 2019 editie van de Halloween optocht is omgedoopt tot Nel’s Halloween. Nel was jarenlang vol passie actief binnen de stichting. Stadshart Vlaardingen organiseert dit jaar de ‘Nel’s Halloween optocht’.

Ouders kunnen hun kinderen, onder vermelding van naam en leeftijd, aanmelden via email adres halloweenvlaardingen@gmail.com  Let op: er kunnen dit jaar maximaal 400 kinderen meedoen!

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date