Bestseller “Shock” in Stadsgehoorzaal

24-01-2018 Uit Redactie

Fotografie: Joris van Bennekom

VLAARDINGEN - Na de succesvolle voorstelling “Vals” is een tweede bestseller van Mel Wallis de Vries als thrillermusical te zien in de Nederlandse theaters: Shock, naar de gelijknamige bestseller. Mel won verschillende prijzen. Zo won ze met het boek Shock in 2016 de Prijs van De Jonge Jury. Shock is voor iedereen vanaf 12 jaar en reist van 19 oktober 2017 tot en met 9 februari 2018 langs de Nederlandse theaters. Op vrijdag 9 Februari 2018 speelt Shock om 19:00 uur in Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

Het boek Shock won vorig jaar de Prijs van de Jonge Jury, een van de belangrijkste onderscheidingen voor de Nederlandse jeugdliteratuur. Voor Mel is dit de vierde keer dat zij deze prijs won, mede hierdoor is zij een van de meest succesvolle jeugdschrijvers van dit moment.

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

De thrillermusical Shock wordt gemaakt door het team van de voorstellingen Vals en Boy 7. In Shock zijn onder anderen Britt Scholte (Brugklas, Hart Beat, Goede Tijden Slechte Tijden) en Priscilla Knetemann (Spangas, Fataal, Vals) te zien. Daarnaast zullen ook Vivian Panka, Dorine Meijerhof en Aniek Mommers te zien zijn.

Mis deze spannende musicalthriller niet en bezoek Shock live in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen! Kijk voor meer informatie op www.stadsgehoorzaal.nl. Voordat de voorstelling begint is er in het theater voor alle bezoekers een covermodelwedstrijd met fotograaf en visagist! De winnaar van de wedstrijd krijgt een prijs waar iedereen van zou willen dromen, wat dat precies is wordt nog geheim gehouden…

SHOCK (12+)
Vrijdag 9 februari 2018
Aanvang 19:00 uur (deuren open 18:00 uur), € 22,00 incl. consumptie

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl , daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Gerelateerd