Een dubbeldikke 10 voor de Wannebiezz

22-01-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Wannebiezz starten hun tweede lustrumjaar goed door uitgerekend nu hun tiende single uit te brengen. In een jaar dat bol moet staan van de muzikale verrassingen en festiviteiten kan een nieuwe feestplaat uiteraard niet ontbreken. En dat is uitstekend gelukt, want 'Ik Blijf Me Eige' is een meer dan aanstekelijke single geworden. Nu eens geen ‘geleende’ melodie; zowel tekst als muziek is van de hand van hun eigen productiekantoor SHOW en zo. Tekst en muziek bevatten diverse verrassende elementen in die inmiddels kenmerkend zijn voor de Wannebiezz. Deze feestplaat moet het goed gaan doen in de gezellige kroegen, bij de apres ski en kan ook een leuke bijdrage zijn aan het carnaval. 

'Ik Blijf Me Eige' gaat over het feit dat mensen zich vaak anders voordoen en dan vooral op ‘social media’. Ze hebben over alles een mening en denken dat het hun status verhoogt als ze zoveel mogelijk 'likes’ scoren. Het advies van de Wannebiezz is om vooral lekker jezelf te blijven en je niet te veel aan te trekken van de mening van anderen. Arie, Rocco & Gilles zijn ook nu weer trouw gebleven aan hun producer Kees Tel, die zich ondertussen bijna de vierde Wannebie waant. 

Op Zaterdag 31 januari zullen de Wannebiezz officieel hun nieuwe single presenteren tijdens hun feestavond 'Bar Gezellig' in party- & zalencentrum ’t Haske in Joure. Kortom: 2015 kan niet mooier beginnen voor de Wannebiezz die zich, na tien jaar, met recht 'de FeelGoodBand van Nederland' mogen noemen.

Gerelateerd