Hiphopheld Winne trapt 2019 af in de Kroepoekfabriek

11-10-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Januari wordt een bijzondere maand voor De Kroepoekfabriek. Na de aankondiging van Nederlandse indieband EUT, is ook Winne bevestigd voor januari. De Generaal, zoals Winne zijn bijnaam luidt, opent op vrijdag 4 januari het nieuwe jaar voor De Kroepoekfabriek.

Winston Bergwijn behoort onder zijn pseudoniem Winne tot de top van de Nederlandse hiphop. In 2007 verscheen Winne’s eerste EP 'Onoverwinnelijk' waarop de rapper laat horen hoeveel talent hij heeft. Bergwijn laat op debuutplaat 'Winne Zonder Strijd' uit 2009 zijn emoties een hoofdrol spelen. De plaat wordt zeer goed ontvangen en maakt Winne het boegbeeld van de Rotterdamse hiphop.

Na negen jaar komt het tweede album van de rapper uit, ‘Oprecht door Zee’. Ook dit album is goed ontvangen. De stijl van Winne is met de tijd meegegroeid. De huidige tour van de rapper is een groot succes, door uitverkochte optredens in het Rotterdamse Annabel, het Zwolse Hedon en het Amsterdamse Paradiso. Als onderdeel van deze tour zal Winne ook optreden in De Kroepoekfabriek. Hier verzorgde hij in het openingsjaar 2011 een van de eerste optredens.

Vrijdag 4 januari, deur open 20.30 uur, aanvang 21.00 uur. Kaarten zijn vanaf zaterdag 13 oktober om 12.00 uur ’s middags verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl.

Gerelateerd