Categorieën

Service

Kleutertheater in KADE40 weer van start!

Kleutertheater in KADE40 weer van start!
Uit

Kleutertheater in KADE40 weer van start!

  • Advertorial
  • 18-11-2014
  • Uit
Kleutertheater in KADE40 weer van start!

VLAARDINGEN - De cursus Kleutertheater van Hofplein Vlaardingen & KADE 40 bestaat uit drie blokken van 8 lessen. De eerste serie van acht lessen is bijna afgelopen, op woensdag 19 november start het tweede blok. Ouders kunnen hun kleuter van vier of vijf jaar nog inschrijven voor de lessen.

Kleutertheater is een speelse theaterles met veel dans-, spel- en zangelementen waarbij de stoere kleuter zonder papa en mama ontdekt wat je allemaal kunt in het theater. Monsters, piraten, ridders en prinsessen komen voorbij in de lessen. Hoe loopt een prins? Hoe dansen spoken? Hoe zingen circusdirecteuren? Door middel van thema's in de lessen leren de kinderen onder andere samenspelen, uiting geven aan emoties en hun motoriek te ontwikkelen. Verhalen zoals 'Max en de Maximonsters', 'De Sneeuwman' en 'Peter en de Wolf' nemen de kinderen mee in hun fantasie en belevingswereld. De kinderen leren niet alleen spelen met elkaar maar ook kijken naar anderen. Kortom, een speelse manier om kennis te maken met theater. 

De lessen worden gegeven in het gebouw van KADE40 aan de Westhavenkade in Vlaardingen. Meer informatie staat op www.hofpleinrotterdam.nl.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →