Roundabouts And Iceland in Vaartland

25-08-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ton Delfos  exposeert vanaf donderdagmiddag 27 augustus in Zorgcentrum Vaartland met zijn expositie Roundabouts And Iceland. Ton Delfos (1958) is een ervaren freelance fotograaf die al meerdere exposities, projecten en opdrachten op zijn naam heeft staan. Na diverse exposities is hij zich steeds meer gaan richten op fotografie in Vlaardingen, In 2013 heeft hij zijn project ‘No Skies in Vlaardingen’ over Vlaardingen afgerond, waarvan de presentatie in Kade40 was. Deze foto’s laten Vlaardingen op een andere manier zien.

Inmiddels heeft Ton gewerkt aan een opvolger van ‘No Skies’ en dat zijn ‘Roundabouts’ geworden. Roundabouts zijn foto’s waar alles opstaat wat je ziet als je zelf 360 graden om je as draait, maar wij kunnen dat complete beeld niet vasthouden. De basis voor deze foto’s is een 360 graden panorama, daarna zijn er een aantal bewerkingen op los gelaten met soms een vervreemdend resultaat als gevolg.

Als tegenhanger voor de ‘dicht bij huis foto’s’, wat de Roundabout foto’s zijn, wordt een serie IJsland-foto’s getoond. Deze IJsland-foto’s hebben de eigenschappen van de eerder genoemde ‘No Skies’ foto’s. De expositie in het Zorgcentrum Vaartland is dus een ontmoeting tussen Vlaardingen en IJsland.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date