Sara Kroos, snoeihard en schaamteloos grappig

23-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - ,,Haar humor is pittig en heerlijk vunzig. Maar ze weet je ook een paar keer goed emotioneel te raken. Het tempo ligt hoog en geen mogelijkheid tot een grap blijft onbenut. Kroos bewijst andermaal tot de top te behoren”, schreef NRC Handelsblad over de vorige, met vier sterren bekroonde show van Sara Kroos. En ook in haar gloednieuwe voorstelling "Zonder verdoving" is Kroos, precies zoals je van haar gewend bent, weer snoeihard, snoeilief maar bovenal schaamteloos grappig.

Eén van de grappigste vrouwen van Nederland. “Het ene moment snoeihard en bot om het daarna te compenseren met warmte en mededogen”, volgens de Volkskrant. En “ze vertelt met veel zelfspot” aldus Trouw. In Zonder verdoving is Sara Kroos wederom snoeihard, maar ook snoeilief en schaamteloos grappig. Ze vraagt zich af: wat ben je zonder je gezin, je werk, je bedachte veiligheden, je middelen, zonder het sussen en het wegstoppen? Rauw. Onveilig. Maar vooral wakker. Dát is Sara Kroos. In de regen zonder jas. Dicht op het vuur.

Niemand anders laat je op zo’n manier alle hoeken van de zaal zien als zij. Na vijftien jaar ervaring weet ze als geen ander te choqueren en te amuseren. En dat doet ze niet alleen, Rutger Hoorn (drum) en Nathaniël van Veenen (gitaar) staan haar muzikaal bij. En dan ook nog eens zonder verdoving. Deze nieuwe Kroos gaat pijn doen. Maar wees niet bang: pijn van het lachen!

Waar en wanneer: Dinsdag 31 oktober in de Stadsgehoorzaal
Aanvang 20:15 uur (deuren theater open 19:15 uur), € 23,00

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl , en daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Gerelateerd