Zingen uw (nieuwe) hobby?

24-12-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na een geslaagd kerstconcert in een volle Bethelkerk op 19 december starten de repetities van het Vlaardings mannenkoor Orpheus weer op dinsdag 5 januari.

Mannen die zich ooit hebben voorgenomen wel eens bij een (mannen)koor te willen gaan zingen, wordt gevraagd om dit voornemen nu naar voren te halen en bij uw goede voornemens voor 2016 op te nemen.

Dames die ook wel eens een dinsdagavond voor zichzelf willen hebben en hun man een leuke hobby willen bezorgen, worden geadviseerd om er bij hun man op aan te dringen om gewoon eens vrijblijvend te gaan kijken bij Orpheus.

Orpheus zingt vierstemmig en in diverse talen. Zowel het klassieke mannenkoor-repertoire (bekende operastukken, negro-spirituals, soldatenliederen) als evergreens (My Way, Bridge over Troubled Water).

U kunt gewoon vrijblijvend langsgaan. Drink een kopje koffie, luister of zing eventueel een stukje mee. Elke dinsdagavond vanaf 19.15 u in de Remonstrantse Kerk aan de Hoflaan 39. En ze zeggen dat het ook nog eens gezellig is…Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date