Het allermooiste vuurwerk haal je bij Van Kortenhof

19-12-2018 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Nog een paar dagen en dan is het weer Oud & Nieuw: dé feestavond van het jaar. Naast de oliebollen en champagne mag natuurlijk ook het allermooiste Van Kortenhof vuurwerk niet ontbreken!

Van Kortenhof Maassluis is al meer dan 55 jaar hét adres voor het allermooiste vuurwerk. De ‘klassiekers’ zoals de grondbloemen, astronauten en de bekende Asian Thunders, maar ook het allermooiste PRO-LINE siervuurwerk horen al jaren tot de collectietoppers. PRO-LINE is het beste en zwaarste consumentenvuurwerk dat in Nederland is toegestaan. Door de maximale kruitvulling ontstaan er prachtige en kleurrijke boeketten in de lucht.

Gratis Vuurwerk

Wilt u thuis uw vuurwerkpakket samenstellen? Bestel dan uw vuurwerk in de voorverkoop! Lever uw bestellijst uit de folder in (dat kan in alle vestigingen van Van Kortenhof, dus ook bij Van Kortenhof Vlaardingen Holy en Van Kortenhof Vlaardingen Oost) tot en met 27 december of bestel online via de SPECIALE VUURWERKWEBSHOP VAN VAN KORTENHOF. Uw vuurwerkbestelling ligt op de afgesproken tijd voor u klaar, u hoeft dus niet in de rij én u ontvangt bij uw bestelling ook nog eens GRATIS vuurwerk.

Gratis parkeren voor de deur!

Tijdens de vuurwerkverkoop op vrijdag 28, zaterdag 29, en oudejaarsdag 31 december heeft van Kortenhof Maassluis constant 10.000 kg vuurwerk op voorraad. Dit betekent dus dat u nooit voor niets komt. Daarnaast kunt u altijd GRATIS parkeren voor de deur en zijn de deuren al open om 08.00 uur! In verband met wetgeving mag erop zondag 30 december GEEN vuurwerk verkocht worden. Uiteraard kunt u op deze zondag wel terecht van 12.00 uur tot 17.00 uur voor al het categorie 1 vuurwerk. Kijk voor meer info of om gelijk het allermooiste vuurwerk te bestellen op www.vankortenhof.nl.

Het hele team Van Kortenhof wenst u hele fijne feestdagen en een knallend 2019!
Van Kortenhof Maassluis Heldringstraat 101 3144 CE Maassluis

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date