Categorieën

Service

′t Hart Optiek eerste met ′leestablet′

′t Hart Optiek eerste met ′leestablet′
Winkelen

′t Hart Optiek eerste met ′leestablet′

  • Advertorial
  • 20-12-2013
  • Winkelen
′t Hart Optiek eerste met ′leestablet′

VLAARDINGEN - ’t Hart Optiek op De Loper 68-72 mag als eerste in de regio Vlaardingen de speciale lijn ‘leestablets’ van Optelec verkopen. Na eerdere successen op de Duitse en Franse markt, gaat technologiebedrijf en maker van visuele hulpmiddelen Optelec nu ook producten verkopen via Nederlandse opticiens. Optelec heeft hiervoor tien opticiens geselecteerd, waaronder ’t Hart Optiek. Consumenten uit de regio die niet langer genoeg hebben aan een leesbril, kunnen nu bij deze opticien terecht. 

,,We horen regelmatig van klanten dat ze met een leesbril niet meer uit de voeten kunnen omdat lezen te inspannend is geworden'', vertelt Thierry 't Hart van 't Hart Optiek. ,,Voor deze groeiende groep consumenten zijn de producten van Optelec een uitkomst: altijd de ideale lettergrootte, altijd de ideale leeshoek, de ideale belichting en het juiste contrast. Daarbij zijn het handzame apparaten die gemakkelijk in een handtas of rugzak passen. Je koopt echt een stukje kwaliteit van leven terug.'' 

Volgens Optelec hebben in Nederland zo’n 1 miljoen mensen moeite met lezen door zichtproblemen. Vooral een groeiende groep vitale ouderen heeft niet meer genoeg aan een leesbril, maar is ook nog niet toe aan een oogmedische behandeling. Voor deze groep is een ‘leestablet’, waarmee ze letters kunnen vergroten, het contrast kunnen aanpassen en de belichting kunnen bijstellen een mogelijke oplossing om weer comfortabel te kunnen lezen.    Het is voor het eerst dat deze producten in Nederland bij de opticien verkrijgbaar zijn. 

Dutch Technical Insurances B.V.

Kornelis Speelmanstraat 1 A, Vlaardingen

Meer over Dutch Technical Insurances B.V. →