Categorieën

Service

Roosmarijn Bloem&Kado op Vlaardingen24

Roosmarijn Bloem&Kado op Vlaardingen24
Winkelen

Roosmarijn Bloem&Kado op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 11-10-2013
  • Winkelen
Roosmarijn Bloem&Kado op Vlaardingen24

VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Roosmarijn Bloem&Kado als deelnemer aan VL24 Werkt! Roosmarijn Bloem&Kado, op de hoek van de Waalstraat midden in het centrum van Vlaardingen, is een bloemenspeciaalzaak waar wordt gewerkt met passie en liefde voor bloemen. De bloemen die hier worden verkocht, de boeketten die worden gemaakt, zijn van deze tijd. Seizoensbloemen, seizoenskleuren en een vast assortiment geweldige rozen uit onder andere Equador!

,,Natuurlijk houden we rekening met uw wensen en kunnen we met u iets moois samenstellen, maar we hebben ook altijd een leuk assortiment kant en klare boeketten, vaasjes en bloementaartjes'', aldus Marnix Alderliesten van Roosmarijn. ,,Onze medewerkers adviseren u graag en helpen u met plezier, zodat u tevreden de deur uit gaat. Roosmarijn was de eerste bloemist in Vlaardingen die begon met bloementaarten en ze gaan nog dagelijks als warme broodjes over de toonbank.''

,,Naast de prachtige bloemen hebben wij glazen vazen van het merk Dutz, verkopen we accessoires en aardewerk van het merk PTMD, zeep van PUUR ZEEP en nog veel meer moois om mensen blij mee te maken.

Bent u op zoek naar een gezellige workshop? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres, elke maand bieden we een workshop aan waar u zich voor kunt inschrijven. De workshops passen in de seizoenen en het maakt niet uit of u het voor het eerst doet of elke maand komt ze zijn zo opgezet dat u altijd met een mooi arrangement naar huis gaat. De workshops geven we in onze gezellig ingerichte bovenverdieping, waar u ook met uw eigen groep terecht kunt voor een vrijgezellenfeestje of zussendag.

Zes dagen per week is onze winkel geopend, maar 24/7 is onze webshop open voor bestellingen. Voor bestellingen buiten de regio zijn we aangesloten bij het bekende Fleurop, u kunt dus ook met uw Fleurop-bonnen bij ons terecht.''

Kijkshop

Veerplein 132, Vlaardingen

Meer over Kijkshop →