Categorieën

Service

Team Kappers viert feest en trakteert!

Team Kappers viert feest en trakteert!
Winkelen

Team Kappers viert feest en trakteert!

  • Advertorial
  • 10-03-2015
  • Winkelen
Team Kappers viert feest en trakteert!

VLAARDINGEN - Op dinsdag 17 en woensdag 18 maart viert Team Kappers feest. De kappersketen, voorheen Team Kapsalon, heeft namelijk een ware metamorfose ondergaan. In korte tijd zijn alle salons voorzien van de nieuwe naam, het nieuwe logo en de opvallende slogan Snel Knap Geknipt. De tachtig salons vieren dit door twee dagen lang te knippen voor de helft. Dat is knap voordelig!
 

Knippen voor de helft

,,We zijn ontzettend trots op onze vernieuwde formule en willen dit groots vieren met deze actie'', aldus Cindy Krabben, franchisenemer van Team Kappers de Loper. ,,We nodigen iedereen daarom van harte uit om op 17 en 18 maart langs te komen in onze salon.'' De actie ‘knippen voor de helft’ is geldig op een All-in Styling behandeling voor dames en een Opgefrist knipbehandeling (incl. nawassen en lotion behandeling) voor heren.
 

Snel knap geknipt

Team Kappers is er voor iedereen die aandacht heeft voor zijn of haar uiterlijk en er vlot en leuk bij wil lopen. Voor man, vrouw, jong en oud. Kortom, voor iedereen die snel knap geknipt wil worden.

 

Bastion Rotterdam Beneluxtunnel B.V.

mr. L.A. Kesperweg 51, Vlaardingen

Meer over Bastion Rotterdam Beneluxtunnel B.V. →