Is uw volgende woning aan de Spoorsingel?

03-11-2016 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Van Zon Makelaars wil u op een informele manier informeren over een bijzondere woning die zij in de verkoop hebben. En wie kunnen dat beter doen dan de bewoners zelf.  Onderstaand dan ook een interview met martijn en wilma wonende aan de Spoorsingel 89.

Mogen wij ons voorstellen aan u. Wij zijn Wilma en Martijn. Al een poos getrouwd en wonen met onze twee zoons Bart en Sam aan de Spoorsingel 89. Wij hebben daar zestien jaar met veel plezier gewoond. Ik schrijf ‘hebben gewoond’ want voor ons gaat een nieuwe periode van start in een ander huis in een andere wijk. Je zou vragen waarom wil je dan verhuizen? Nou dat kan ik u vertellen! 

Al een poosje kriebelt het bij ons. We willen wat nieuws en wat anders. Een andere wijk, andere inrichting, ander soort huis. Het oude inwisselen voor wat nieuwers. De kinderen worden groter en krijgen daardoor ook andere behoeften en wij ook. We zijn dol op ruimte en dat hebben we aan de Spoorsingel meer dan genoeg maar nu willen op een andere manier met onze ruimte omgaan. Dus na wikken en wegen hebben we de stap gemaakt om ons huis te verkopen en een nieuw paleisje te gaan zoeken. 

Dat was niet makkelijk! Toen we de Spoorsingel kochten waren we opslag verliefd geworden op het oude knusse en stijvolle huis. Wat een ruimte en wat een prachtige openslaande deuren naar de tuin! Dit konden we volledig naar ons idee en smaak inrichten en een nieuwe keuken, badkamer en meubels werden aangeschaft. Ook de oude details die mijn oma over het huis kon vertellen deden ons de oude sfeervolle tijd van toen herleven. Zo is de inloopkast in de ouderslaapkamer ooit een bedstee geweest en de slaapkamer zelf was een woonkamer van het tweede huis. Het washok was de keuken en het opberghok op het balkon was de wc.

U leest tweede huis, ja dat klopt. Vroeger was het huis in tweeën gedeeld. Beneden een huis en op de eerste verdieping een huis. De zolder was in tweeën gedeeld en werd door beide gezinnen gebruikt. Ik zou nog wel veel meer kunnen vertellen over de geschiedenis van ons huis maar misschien kunt u zelf eens komen kijken!

We hopen dat u nieuwsgierig geworden bent en met net zo'n leuk gevoel ons huis betreedt.

Interesse? Neem contact op met Van Zon Makelaars!

Van Zon Makelaars
Billitonlaan 120
3131 LL Vlaardingen
info@vanzonmakelaars.nl
010 - 435 76 00
www.vanzonmakelaars.nl

 

 

Gerelateerd