Fantastische donatie voor Villa Joep

24-06-2021 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op 20 mei startte de eerste editie van 'Niet trappen, maar stappen'. Een corona-proof actie georganiseerd door Spin for Life Vlaardingen. Bijna 100 deelnemers zetten hun beste beentje voor en lieten zich sponsoren voor Villa Joep. Tot en met 6 juni hielden zij dagelijks hun stappen bij.

Aan het einde van de actieperiode had het grootste deel van de deelnemers de virtuele VILLA JOEP route voltooid. Op de route kwamen zij digitaal langs de beginletters van bezienswaardigheden tussen Vlaardingen en het Prinses Máxima Centrum. Samen hebben de deelnemers ruim 13,8 miljoen stappen gezet. Dit is bijna 11.000 kilometer.

De deelnemers hebben hun best gedaan om zich te laten sponsoren. Tijdens ‘Niet trappen, maar stappen’ is €47.500,- ingezameld. Een onverwacht hoog bedrag waarvoor Spin for Life de deelnemers en hun sponsoren ontzettend dankbaar zijn. Later dit jaar zal er een cheque met de bedragen van vorig jaar en dit jaar samen aan Villa Joep worden overhandigd. Deze cheque heeft een waarde van €100.000,-.

Inmiddels denkt Spin for Life Vlaardingen ook na over de toekomst: In september staat een Meet & Greet, inclusief Geschenkenfestival en Taartenfestival, op de planning. Het is de bedoeling dat Sporthal Holy in Vlaardingen volgend jaar op 20 maart weer wordt gevuld met spinningfietsen voor een nieuwe editie van Spin for Life Vlaardingen. Men kan zich dan weer zoals vanouds in het zweet werken voor Villa Joep.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date