Fontijne Holland viert doorstart

08-11-2017 Nieuws Redactie

foto: Roel Dijkstra

VLAARDINGEN - Het nieuwe bedrijf Fontijne Holland vierde maandag 6 november de doorstart van de business unit wielproductielijnen met medewerkers en zakenrelaties. De receptie werd gehouden in de sfeervolle binnentuin van het Vlaardingse bedrijfspand met metershoge uitheemse planten en vijvers met sierlijke koi karpers.

De openingsspeech was van Kees Scholtes, de nieuwe COO / Local Manager bij Fontijne Holland. Hij gaf een blik in de toekomst en roemde zijn team. ,,Ik ben trots op de nieuwe groep gekwalificeerde collega’s. Vrijwel allemaal waren zij al werkzaam bij het voormalig moederbedrijf en maakten vol overgave de overstap. Daaruit spreekt vertrouwen in deze doorstart en vooral in elkaar. Daardoor kunnen we garanderen dat ons team de kennis en ervaring heeft om onze klanten vakkundig te ondersteunen.''

Speciaal voor deze gelegenheid was de heer Jin met delegatie overgekomen uit China. Hij is naast opdrachtgever ook als investeerder nauw betrokken bij Fontijne Holland. Oud-eigenaar van het voormalig moederbedrijf en beheerder van het bedrijfspand de heer Fontijne, verrichtte samen met de heer Jin en Scholtes de openingshandeling, waarmee ook het bedrijfspand officieel in gebruik is genomen. Dochter Marjolein Fontijne wenste Fontijne Holland een welvarende toekomst en schonk namens de familie een - inmiddels bij de ingang geplante - Gingko boom, die hoop en kracht symboliseert.

Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang om de organisatie snel op volle kracht te kunnen laten draaien. De geavanceerde wielenproductielijnen zijn wereldwijd vermaard en hebben geleid tot een marktleiderspositie die Fontijne Holland zal versterken en uitbouwen. Inmiddels is de orderportefeuille al goed gevuld en daarmee is een miljoenenomzet voor de komende 2,5 jaar gegarandeerd.


Gerelateerd