Categorieën

Service

Niet te missen: Blend-it in Kroepoekfabriek !

Niet te missen: Blend-it in Kroepoekfabriek !
Uit

Niet te missen: Blend-it in Kroepoekfabriek !

  • Redactie
  • 22-02-2016
  • Uit
Niet te missen: Blend-it in Kroepoekfabriek !
VLAARDINGEN - Coverband Blend-it viert vrijdag 4 maart haar 12,5 jubileum in de Kroepoekfabriek. De band, veel gevraagd bij bedrijfsfeesten en bruiloften, is opgericht in 2003 op het Rotterdamse Conservatorium en groeide uit tot een van de beste coverbands van Nederland. Sinds kort is Blend-it versterkt met 2 nieuwe zangeressen.

De muzikanten uit de band (met o.a. Vlaardinger Mark Wilmer en Schiedammer Harry Kramer), hebben met onder andere Edsilia Rombley, Ali B, Shirma Rouse, Glennis Grace, Tineke Schouten, Trijntje Oosterhuis en VanVelzen gewerkt.

Blend-it is een swingende feestband die covers speelt uit de jaren ’70, ’80, ’90 en de laatste hits van nu. De combinatie van dynamische livemuziek, kwaliteit en feest maakt van elke Blend-it show een ware happening. Het optreden begint om 21.00 uur en vanaf 20.30 uur gaan de deuren open. Kaarten kosten 5,00 euro en zijn te koop via de website van de Kroepoekfabriek of aan de deur op de avond zelf.

Tijdens het optreden zullen tevens audio en video opnamen gemaakt worden, die gebruikt zullen worden voor hun nieuwe promo. Enthousiast publiek wat zin heeft in een feestje is dus op 4 maart in de Kroepoekfabriek!